Meny Stäng

Thorn

Thorn lån är otroligt populära bland dem som vill ta snabba och enkla lån i Sverige idag. Men som alltid när man överväger att ta ett lån av en ny långivare, bör man förstås kolla upp långivaren lite. För att underlätta för dig, har vi i denna artikel samlat en hel del information som kan vara bra att känna till om du funderar på att ta ett lån av just Thorn.

Låna hos Thorn

Hur funkar Thorn lån?

För att ta ett Thorn lån behövs ingen säkerhet, så du kan ta dessa lån för vilket ändamål som helst. Du behöver inte heller uppge för dem vad det är du ska använda pengarna till. Om du blir beviljad ett Thorn lån, sätts det in direkt på ditt konto, och du kan själv välja vilken återbetalningstid du vill ha på ditt lån, mellan 12 till 60 månader. Detta gör att du även kan påverka hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad, vilket inte är möjligt hos alla långivare.

En annan sak som skiljer Thorn från andra långivare är dessutom att räntorna sätts individuellt. Detta innebär att ju bättre din ekonomi visar sig vara när en kreditprövning görs av Thorn, desto lägre ränta kommer du att bli erbjuden. Du kan dock alltid vara helt säker på att aldrig få betala mer än en viss max.ränta, som redovisas på deras hemsida. 

Om Thorn som företag

Thorn har sitt ursprung i en butikskedja där man kunde hyra konsumentelektronik. Dessa butiker fanns i ett flertal länder, inklusive i Sverige sedan år 1970, men numera finns inte butikskedjan kvar, endast låneverksamheten har överlevt sedan konsumentelektronik även kunde köpas på en rad andra ställen än i vanliga butiker, som t.ex. på nätet. Thorn har dock en nätbutik idag, där man kan köpa elektronik, och då även på avbetalning, precis som när företaget grundades.

Thorn lån

Den långa historien bakom företaget gör att man kan känna sig säker på att det rör sig om ett seriöst företag. De har koll på allt det juridiska och praktiska när det gäller lån, vilket är viktigt för många. Thorn har även satsat hårt på att skapa långvariga kundrelationer, vilket också är ett bra tecken, då många svenskar varit kunder hos dem i många år.

Recension:

Thorn lån
Betygsatt av: Smslånapengar.se
Betyg: 4.5/5