Meny Stäng

Freedom Finance

Freedom Finance erbjuder en bra tjänst för alla som vill ta lån idag. Via sin hemsida agerar de som en oberoende låneförmedlare, som samarbetar med en rad olika långivare. De väljer ut den mest lämpliga för just dig åt dig, så att du slipper hålla på och kontakta flera olika långivare själv. 

Man skulle kunna tro att det faktum att Freedom Finance sparar så mycket tid åt dig skulle innebära att det är dyrt att anlita dem. Men så är det inte alls. Istället kan man anlita fem helt kostnadsfritt, då de tjänar pengar av långivarna istället. Ska du ändå lägga tid på att leta efter ett lån på egen hand, finns det med andra ord ingen anledning att inte prova Freedom Finance, för att se vad de kan erbjuda dig. Det kostar dig trots allt inget, men kan samtidigt leda till att du ofta hittar bättre låneavtal än vad du hade kunnat hitta på egen hand.

Andra fördelar med att använda Freedom Finance

  • Du kan vända dig till företaget dygnet runt, alla dagar i veckan, då de har handläggare på plats för att hjälpa dig hela tiden.
  • Som kund får du en helt personlig handläggare, som du kan vända dig till för att bli uppdaterad om låneprocessen, med frågor och så vidare. Detta får man inte hos alla andra lånetjänster, så detta är en stor fördel!
  • Blir erbjuden en individuell ränta, baserad på din ekonomiska situation, vilket gör att även de med en bra ekonomi tjänar på att använda tjänsten. Samtidigt kan Freedom Finance hjälpa dig som kanske har svårt att få lån överhuvudtaget av olika anledningar hitta någon lånelösning i varje fall. Så detta är en tjänst som passar alla!
  • Tjänsten kan användas för så väl bolån, privatlån (dvs. lån utan säkerhet) och billån. Så vill du ta flera lån samtidigt, går det också bra.
  • Många använder även Freedom Finance för att de har flera mindre lån, som de vill samla till ett enda stort lån, för att på så vis minska sin månadskostnad. Även detta är därför något som Freedom Finance har lång erfarenhet av, och kan ge dig bra råd kring.

freedom finance

Förutsättningarna för att man ska kunna använda Freedom Finance´s tjänster

    Tjänsten passar väldigt många, men de ställer vissa grundläggande krav på dem som vill använda tjänsten, så du måste:

  • Vara minst 18 år gammal.
  • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor per år.
  • Sakna skulder hos Kronofogden för att kunna använda tjänsten.

Personer som har betalningsanmärkningar kan ta lån via Freedom Finance. Men blir i regel erbjudna mindre lånesummor än personer som saknar betalningsanmärkningar.

Lite om företaget

De är ett ursprungligen brittiskt företag, då det grundades i Manchester i England år 1983. I Sverige har man bedrivit verksamhet sedan år 2003, och man bedriver utöver i Sverige och England även verksamhet i en rad andra europeiska länder. Man är så populära i Sverige att man idag är landets största oberoende låneförmedlare. Man har ca. 100 anställda i Sverige, och företaget är beläget i Ängelholm.

Recension:

Freedom Finance
Betygsatt av: Smslånapengar.se
Betyg: 4.5/5