Låna pengar direkt

Att man behöver låna pengar direkt och mycket snabbt är inget ovanligt. Ibland stöter man ju på en affär eller ett erbjudande som det är svårt att tacka nej till, ibland brinner det i knutarna av andra anledningar, och så vidare. Men tyvärr är många av de traditionella lånen väldigt svåra att få snabbt, då framför allt de traditionella bankerna är kända för att vara ganska långsamma i sin lånegivning, på grund av den omfattande kreditundersökning de gör i samband med varje lån. Vill man därför låna pengar direkt, samma dag, är de därför inte den rätta instansen att vända sig till. Istället bör du vända dig till lånegivare som gjort det till sin specialitet att kunna erbjuda låntagare möjligheten att låna pengar direkt, i regel över nätet eller per telefon.

Dessa lånegivare har nämligen byggt system som gör att ansökningsförfarandet går snabbt och kanske är delvis automatiserat. Även stora delar av den kreditbedömning de gör på alla som ansöker om lån har ofta automatiserats, och man erbjuder även speciella lån, t.ex. mindre summor, som anses vara mindre riskabla att låna ut med kort varsel. Så dessa lånegivare passar med andra ord perfekt för dig som behöver låna pengar direkt på stubinen.

Låna pengar direkt online:

Bank
Lånebelopp
Ansök online
Freedom Finance ln
Freedom Finance
5,000 – 350,000 kr

Ansök om ett lån

BIGBANK ln
BIGBANK
10,000 – 100,000 kr

Ansök om ett lån

Thorn ln
Thorn
5,000 – 50,000 kr

Ansök om ett lån

Ln frn Leasy
Leasy
5,000 – 25,000 kr

Ansök om ett lån

Det man dock bör känna till om dessa lånegivare, som erbjuder snabba lån är att de ofta har maxgränser när det gäller hur mycket man kan låna av dem. Man kan inte låna exakt hur mycket man vill av dem, och dessutom brukar snabba lån av det här slaget ofta kosta lite mer än andra lån, som tas den traditionella vägen. Så det finns vissa nackdelar med att låna pengar direkt av dessa företag, men å andra sidan kan du ofta få pengarna du lånar redan samma dag som du skickar in ansökan, så det finns både för- och nackdelar med denna typ av lån.

De exakta beloppsbegränsningarna och räntekostnaderna för denna typ av lån varierar dock mellan olika lånegivare, så alla lån som du kan ta direkt är inte dyra eller små. Du bör därför alltid göra en ordentlig lånejämförelse när du vill låna pengar direkt och snabbt, för att hitta det bästa lånet för just dina behov.