Meny Stäng

Låna 1000 kronor

Om du vill låna 1000 kronor, har du inte så många alternativ att välja mellan. Detta eftersom de flesta lånegivare inte beviljar så små lån. Det man kan göra om man behöver låna 1000 kronor är därför att se om man kan lägga det på en kortkredit eller kontokredit om man har ett sådant på sitt betalkort eller hos sin bank. Eller överväga ett så kallat smslån. Ett smslån är nämligen ett litet lån, som kan tas även på så små belopp som 1000 kronor om man vill det. Trots att ett smslån inte är de flestas första handsval när det gäller lån har dessa lån många fördelar, som t.ex. att de är lätta att ta, samt att man kan få dem snabbt.

Låna 1000 kr direkt:

Dessutom finns det idag många så kallade smslåneföretag som man kan vända sig till när man vill låna 1000 kronor, vilket gjort att priserna på lån i denna storlek gått ned väldigt mycket. Det är även enkelt att hitta det billigaste lånealternativet när man vill låna 1000 kronor, då det även finns så kallade lånejämförelsetjänster som man kan använda för detta. Med hjälp av dessa jämförelsetjänster får man snabbt och smidigt en lista på alla tillgängliga lån, i prisordning, så att man tydligt ser vilket av dem som egentligen är billigast.

Vill du låna 1000 kronor är det just på grund av de stora prisskillnaderna som förekommer viktigt att jämföra lån. Så att man inte betalar för mycket för lånet i onödan.

Det kan även vara bra att veta att smslån har en kort återbetalningstid. De vanligaste återbetalningstiderna på dessa smålån brukar vara antingen 14 dagar eller 30 dagar, men hos vissa lånegivare kan den vara på upp till 30 eller 60 dagar också.

Du behöver ingen säkerhet för att ta ett smslån och få låna 1000 kronor, men du måste uppfylla vissa grundläggande krav, som att du är bosatt i Sverige, dvs. folkbokförd här, minst 18 år gammal, samt att du har ett mobiltelefonabonnemang och ett bankkonto i ditt eget namn.

Om man har en betalningsanmärkning?

De flesta långivare vill dessutom att du inte har några betalningsanmärkningar, för att bli beviljad som låntagare hos dem. Men skulle det vara så att du har en betalningsanmärkning, kan det ändå vara möjligt att få låna 1000 kronor. Dock krävs det att du vänder dig till smslåneföretag som gått ut med att även de med betalningsanmärkningar kan få lån hos dem för att detta ska vara möjligt. Dessa företag brukar dock vara ganska lätta att hitta med hjälp av sökmotorer.

Blir din låneansökan beviljad kan du ha det lån du ansökt om på ditt bankkonto (du anger själv vilket) väldigt snabbt, ofta redan på bara några minuter, så det är viktigt att man dubbelkollar alla uppgifter man anger när man ansöker om att få låna 1000 kronor, inklusive sitt eget bankkontonummer, för att undvika fördröjningar.

Låna 1000 kr

Tips gällande gratis lån på 1000 kronor

En del smslåneföretag har ett särskilt knep för att locka till sig nya kunder, och det är att erbjuda det första smslånet hos dem gratis till nya kunder. Att utnyttja sådana erbjudanden kan vara ett riktigt bra sätt att få låna 1000 kronor helt gratis på. Tänk dock på att du endast kan utnyttja ett sådant erbjudande en gång per smslåneföretag, så har du redan utnyttjat ett sådant erbjudande för att få låna 1000 kronor gratis hos ett företag, kan du inte göra det igen.

Det är även viktigt att läsa igenom villkoren för alla gratiserbjudanden noga innan man utnyttjar dem, så att man helt säkert vet hur de fungerar och för att undvika extra kostnader.

Recension:

Låna 1000
Betygsatt av: Smslånapengar.se
Betyg: 4.6/5