BigBank

BigBank är en tillmötesgående och populär lånegivare i Sverige idag, eftersom de välkomnar alla att bli kunder hos dem, genom att ta lån hos dem. Därför har de gjort det mycket lätt att ansöka om lån via deras hemsida, och ger dig besked väldigt snabbt gällande om din ansökan blivit beviljad eller inte. Skulle det vara så att du får lån av BigBank, förs vidare summan du lånar av dem över till ditt konto väldigt snabbt, så allt går verkligen snabbt hos BigBank, vilket också är anledningen till att allt fler vänder sig till just dem när det är dags att ta lån.

Passar många
Alla som är fast bosatta i Sverige, och har varit det i minst 3 år kan låna av BigBank. Du måste dock vara minst 20 år gammal för att bli beviljad lån av dem. Även de med lite lägre inkomster kan få lån av BigBank eftersom varje låneansökan behandlas individuellt. Du får dock inte ha några betalningsanmärkningar, då detta kommer att leda till avslag på din låneansökan hos BigBank. 

>> Ansök om ett lån hos BigBank – klicka här

Bra att veta om BigBanks lån
BigBank erbjuder väldigt flexibla lån, vilket innebär att du kan välja vilken återbetalningstid du vill ha på lånet, samt hur mycket du vill låna. De möjliga lånesummorna ligger på mellan 10 000 kronor och 100 000 kronor, och den möjliga lånetiden är 6 till 72 månader. 
Du kan alltid betala tillbaka lånet utan att några extra kostnader tillkommer innan återbetalningstiden är slut, om du har möjlighet till det, och en uppläggningsavgift på 495 kronor läggs till på varje nytt lån som beviljas av BigBank.

Man kan ansöka om ett lån hos BigBank tillsammans med en medlåntagare om man vill det, och chansen att få lån ökar om man är två sökande.

Du kan enkelt se exakt hur mycket ditt lån kommer att kosta dig genom att använda den lånekalkylator som finns på BigBanks hemsida. 

Lite om företaget BigBank
BigBank är ett ursprungligen estniskt företag, som grundades år 1992 i Estland, men som verkar i totalt 8 olika länder idag, däribland Sverige.